Pharmaceutical Chamber of Montenegro

WESTERN – BALKANSHIP

Poštovani,

Forum Komora jadransko jonske regije (AIC), čiji je član i Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa UNIADRION asocijacijom (Asocijacija univerziteta) sprovode “Western – BALKANship” program razmjene između kompanija i studenata iz Jadransko-jonskog regiona. Ovaj projekat finansiran je od strane Ministarstva vanjskih poslova Italije, kroz Jadransko-jonsku inicijativu.

Ovo je pilot projekat, dizajniran posebno za studente i kompanije u Jadransko-jonskom regionu. Projekat omogućava studentima, koji dolaze sa brojnih univerziteta i različitih fakulteta, da obavljaju praksu u kompanijama i institucijama iz Jadransko-jonske regije, s dvostrukim ciljem jačanja saradnje među državama, kroz mobilnost mladih, i stvaranja mogućnosti za kompanije.

Projekat će u potpunosti pokriti sve troškove razmjene, bez ikakvih dodatnih troškova za kompanije. Kroz projekat će se finansirati 50 razmjena, odnosno praksi, što predstavlja dobru priliku za kompanije u okruženju da stupe u kontakt sa mladim studentima sa brojnih fakulteta UniAdrion mreže.

Razmjene mogu trajati od tri do šest mjeseci, u zavisnosti od raspoloživosti kompanija.

Kompanije svoje interesovanje mogu iskazati popunjavanjem registracione forme sa svim potrebnim podacima do 28. februara, nakon čega će biti integrisane u zajedničku bazu kompanija i institucija koje su zainteresovane za učešće u projektu.

Više detalja o samom programu i učešću možete pronaći na website-u: https://www.forumaic.org/western-balkanship-create-your-future/?lang=en.

Registracionu formu možete pronaći i na sledećem link-u: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpdkO7PP3VvJvvN14yVnwUbtGdts7xT5QlvspqTJFJ5wshuQ/viewform

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.

S poštovanjem,

Stefan Jovanović | Samostalni savjetnik | Sektor za projekte

A PRIVREDNA KOMORA CRNE GORE Novaka Miloševa 29/II, Podgorica 81000, Crna Gora

T +382 20 230 706 | M +382 69 918 604 | E sjovanovic@pkcg.org | W www.privrednakomora.me

Takođe u ovoj kategoriji