Pharmaceutical Chamber of Montenegro

SEE REGIJA – POZIV NA REGISTRACIJU ZA LJETNU ŠKOLU S PHARMA EXPERTOM 2021 I PREMIUM PROGRAM NA PLITVIČKIM JEZERIMA

Poštovane koleginice i kolege,

I ove nam je godine veliko zadovoljstvo pozvati Vas na registraciju za Online Ljetnu Školu s Pharma Expertom s temom Reproduktivno zdravlje koja će se održati u petak 27. i subotu 28.08.2021.

S nama su iskusni edukatori, specijalisti ginekolozi i farmaceuti, a teme pokrivaju zanimljiva područja reproduktivnog zdravlja muškaraca i žena, poput medicinski potpomognute oplodnje, najčešćih indikacija i farmakološkog liječenja neplodnosti, suplementacije i fitoterapije u reproduktivnom zdravlju, plodnosti kod onkoloških dijagnoza, utjecaja kontracepcije na reproduktivno zdravlje, kao i spolno prenosivih i kroničnih bolesti. Razgovarat ćemo i o potenciji i superiornom spermatogramu, te o etičkim i moralnim dilemama kod procesa liječenja neplodnosti.

Više detalja možete vidjeti u privitku i na www.pharmaexpertclub.com gdje možete izvršiti i individualnu prijavu ili prijavu putem organizacije.

Kotizacija za jednog sudionika iznosi 50 EUR+PDV, a za prijavljenih 5 sudionika, jedna je kotizacija gratis.

Kotizacije uključuju sudjelovanje na webinaru, E-book sa svih 125 slučajeva iz prakse, svim prezentacijama i uputama za skrb pacijenata u ovom području.

Posebno nas veseli da ove godine treći dan Škole planiramo susret uživo, Premium Program na predivnim Plitvičkim jezerima, u nedjelju 29.08.2021.

Kotizacija za program za Plitvička jezera je zasebna, iznosi 70 EUR+PDV i uključuje Master class radionicu POST COVID savjetovalište u vašoj apoteci, te zajedničko druženje u Parku prirode.

Na radionici ćete naučiti i razraditi projektni plan, kako planirati marketing, troškove i implementaciju savjetovališta, koje indikacije i grupe pacijenata možemo trijažirati, što im ponuditi kao rješenja i koga uključiti u savjetovalište.

 

PRIJAVE SU OTVORENE

https://www.pharmaexpertclub.com/ljetnaskola.html

 

Za sva pitanja i detalje smo na raspolaganju i veselimo se vašem sudjelovanju.

Srdačan pozdrav

Arijana & Tomislav

Doc.dr.sc. Arijana Meštrović, MPharm, FFIP

Director, Professional Affairs

 

Pharma Expert d.o.o.

Consultancy and Education

Excellence based on real experience

 

Deščevec 56, 10 040 Zagreb, Croatia

m: + 38591 6307 116

www.pharmaexpert.hr

arijana.mestrovic@pharmaexpert.hr

Takođe u ovoj kategoriji