Pharmaceutical Chamber of Montenegro

PSORIJAZA, FAZA INFLAMACIJE I REMISIJE

Obavjestenje kompanije Netparm za edukaciju (05.05.2021 u 10:00 h) uz napomenu da nije bodovana od strane komisije za KFE Komore

Poštovane kolege,

Kompanija NetPharm Vas poziva da prisustvujete predavanju koje će se održati 05.05.2021. godine sa početkom u 10 h.Tema predavanja je:
“PSORIJAZA, FAZA INFLAMACIJE I REMISIJE “.

Predavač je dr sci. med. Dimitrije Karabahčiev. Zbog trenutne epidemiološke situacije, predavanje će se održati Online, preko ZOOM aplikacije. Predavanju je moguće pristupiti preko Zoom aplikacije na telefonu ili preko računara klikom na link.

Ukoliko predavanju pristupate preko telefona potrebno je:
1.    Instalirati aplikaciju ZOOM  – aplikacija se preuzima preko play prodavnice.
2.    Ukoliko već imate instaliranu aplikaciju zoom na telefonu, predavanju možete pristupiti klikom na link koji se nalazi u produžetku  e-mail-a.
3.    Kada kliknete na link, pitaće vas preko čega želite da se prijavite – potrebno je odabrati aplikaciju zoom  i pridružiti se sastanku.
4.    Aplikacija će tražiti dozvolu za mikrofon i kameru (samo prvi put) – potrebno je da prihvatite.Kada se prijavite na predavanje, molim Vas da isključite KAMERU i MIKROFON, kako ne bi ometali predavanje, zbog mikrofonije.Nakon predavanja je moguće odraditi UNMUTE (uključiti mikrofon) – ukoliko želite  da postavite pitanje.

Pored ikonice MIKROFON, nalazi se ikonica za ZVUK, gde možete prebaciti zvuk da bude opcija ZVUČNIK ( Speaker), kako biste bolje čuli predavača. Po automatizmu bude na UREĐAJ ( Device). U tom slučaju bi trebalo koristiti slušalice, da bi bolje čuli predavača.

Za sva dodatna pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

P.S. PREDAVANJE NIJE BODOVANO!

Predavanju je moguće pristupiti preko Zoom aplikacije na telefonu ili preko računara klikom na link.

Join Zoom Meeting
Ukoliko postoji problem pri povezivanju pomocu linka, mozete se registrovati putem:

Meeting ID: 869 9498 6714
Passcode: netpharm

Srdačan pozdrav,
Logo Mg.Pharm Emina Mušović
Stručni saradnik,
NetPharm doo
Đoka Miraševića 7c, 81000 Podgorica
mobile-icon  +382 67 137 888
phone-icon  +382 20 267 805
email-icon  emina.musovic@netpharm.me
website-icon  netpharm.me
Takođe u ovoj kategoriji