Pharmaceutical Chamber of Montenegro

NAJAVA PRVOG KONGRESA PRIVATNIH ZDRAVSTVENIH USTANOVA U CRNOJ GORI

www.udpcg.me

Poštovane koleginice, kolege i prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da će se I Kongres doktora medicine Privatnih zdravstvenih ustanova Crne Gore sa međunarodnim učešćem održati u jednom od hotela prelijepog primorskog mjesta Bečići, od 1. do 4. oktobra 2020. godine.

Kongres organizuje Udruženje doktora medicine privatne prakse Crne Gore u saradnji sa Ljekarskom komorom Crne Gore.

Razmjena znanja i iskustva nema alternative, jer koliko god mi sami radili na sebi i ulagali u svoju edukaciju, uvijek je dobro komunicirati sa strukom, a učesnici na Kongresu će imati priliku da uporede svoje znanje i vještine, razmijene iskustva, predstave nova saznanja i aktuelna naučna dostignuća u savremenoj svjetskoj medicini i svakako steknu dragocjena poznanstva koja će im pomoći u daljem usavršavanju i napredovanju.

Program Kongresa obuhvatiće aktualne teme iz svih područja medicine sa kojima se doktori i pacijenti svakodnevno susreću, zatim ulogu i potencijal privatnih zdravstvenih ustanova u ukupnom zdravstvenom sistemu zemlje.

Pozivamo vas da se aktivno uključite u Prvi kongres privatnih zdravstvenih ustanova Crne Gore bez obzira da li dolazite iz privatne ili javne zdravstvene ustanove ili sa fakulteta, da uveličate i stručno i profesionalno pomognete održavanju ovog skupa značajnog za ukupan zdravstveni sistem Crne Gore.

Na Kongresu se očekuje prisustvo velikog broja učesnika iz Crne Gore, zemalja iz regiona kao i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Crne Gore i inostranstva.

Moto Kongresa ” Prvi korak zajedno” simboličan je sa željom da zajedno nastavimo na stručnim i drugim susretima.

Srdačno vas pozdravljam,

Predsjednica Organizacionog odbora

Dr. Svetlana Vučeković

Takođe u ovoj kategoriji