Pharmaceutical Chamber of Montenegro

DRUGI KONGRES PREVENTIVNE PEDIJATRIJE

02-04. novembar 2018, Hotel 'Splendid', Budva, Crna Gora

Poštovani,

Čast mi je i zadovoljstvo da Vas ispred Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore, kao i organizacionog odbora pozovemo da uzmete učešće  na Drugom kongresu preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u Bečićima, Budva, Crna Gora, od 02 – 04. novembra 2018. godine u Hotelu Splendid.

Drugi kongres preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem pod nazivom “Novi pravci preventivne pedijatrije”  će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Ministarstva nauke Vlade Crne Gore i akreditovan je od strane Ljekarske komore Crne Gore.

Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz oblasti preventivne pedijatrije i srodnih disciplina, iz zemlje i inostranstva, koji će zanimljivim i nadasve korisnim temama dati izuzetan značaj ovom međunarodnom skupu i unapređenju nauke na polju pedijatrijske medicine.

Iskreno se nadamo prilici da Vam poželimo toplu dobrodošlicu, kao i prilici da, razmjenom iskustava i stručnog znanja, pomognemo boljem razumijevanju značaja prevencije u pedijatriji.

Koristim ovu priliku i da Vam poželim sve najljepše u predstojećoj 2018. godini!

 

Srdačan pozdrav,

Doc. dr Nebojša Kavarić

Predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore
Predsjednik organizacionog odbora Drugog kongresa preventivne pedijatrije Crne Gore

Opširnije: DOWNLOAD
Takođe u ovoj kategoriji